OneLeg skammel, 48 cm - sort
search
  • OneLeg skammel, 48 cm - sort
  • OneLeg skammel, 48 cm - sort
  • OneLeg skammel, 48 cm - sort
  • OneLeg skammel, 48 cm - sort
  • OneLeg skammel, 48 cm - sort

OneLeg skammel, 48 cm - sort

DKK 685,00

OneLeg skamlen sparer dine knæ for meget belastning når du arbejder i lave højder, og med den ergonomiske udformning er du sikret maksimal bevægelsesfrihed. Du kan vippe og rotere frit mens du sidder på skamlen.

Denne udgave, OneLeg 48, er en noget højere udgave af den originale OneLeg skamle. Denne udgave er 48 cm høj, hvor den originale skammel er 32 cm høj. Den originale OneLeg skammel er specielt velegnet til arbejde i jordhøjde - eksempelvis ved lugning - mens 48 cm udgaven er velegnet til arbejde i højere højder - eksempelvis hvis du primært benytter den til arbejde ved højbede eller sidder ved et mindre arbejdsbord.

Skamlen kan benyttes såvel ude som inde, den er UV-bestandig og tåler en belastning på op til 200 kg. Hvis skamlen skal benyttes på glatte underlag anbefaler vi at tilkøbe en silikone skridsikring - se tilbehør længere nede på siden.

Der kan suppleres med et sædeovertræk i silikone i mange flotte farver. Det gør skamlen unik og sikrer samtidig at du sidder endnu bedre fast.

Antal
På eget lager - hurtig levering!

P794X

Produktinformation

Materiale
UV-bestandig polyethylen (genanvendeligt plastik)
Max belastning
200 kg
Højde
48 cm
Diameter
26 cm ved sæde, 18 cm ved fod
Vægt
1,5 kg
Producent
OneLeg by susanne schmidt, Danmark
Ny

Du vil eventuelt også synes om