Returnering

Hos Hokus Krokus er der 365 dages returret på alle varer. Ønsker du at returnere en vare, kan du blot sende varen retur som beskrevet herunder. Når vi har modtaget varen retur, tilbagefører vi automatisk dine penge til dit betalingskort.

Bemærk at nedenstående KUN er til returnering af varer der blot ikke ønskes alligevel - er varen beskadiget da kontakt os venligst først. 

➜ Returnering hvis du fortsat har den returseddel der lå i kassen

Når du modtager en pakke fra Hokus Krokus ligger der i pakken en returseddel samt en returlabel. Ønsker du at returnere en vare, udfylder du blot retursedlen som den beskriver og lægger den i kassen sammen med varen.

Dernæst kan du benytte den vedlagte returlabel til at sætte uden på kassen - oven på den eksisterende adresselabel.

Men bemærk venligst at der IKKE er gratis retur, og der vil således blive trukket 39,- i returporto fra beløbet vi returnerer til dit betalingskort, såfremt du benytter den vedlagte returlabel. Du er også velkommen til at benytte egen porto i stedet.

➜ Returnering hvis du IKKE længere har retursedlen der lå i kassen

Er den vedlagte returseddel bortkommet, eller manglede i kassen, har vi desværre ikke mulighed for at fremsende en ny. Send da i stedet pakken retur til vores kontor efter nedenstående vejledning. 

Sådan gør du:

 • Send varen retur til vores kontor:
  Hokus Krokus ApS
  Sct. Laurentii Vej 12 A
  8800 Viborg

 • Vedlæg en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt på faktura at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt dine penge. Notér reg. og kontonr. hvis du har betalt via bankoverførsel.

Bemærk venligst:

 • Varen skal være ubrugt.
 • Varen skal sendes forsvarligt emballeret.
 • Varen skal sendes MED omdeling - pakker uden omdeling afhentes ikke.
 • Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Bemærk: Har du fortrudt dit køb efter varerne er afsendt, er det i henhold til lovgivningen ikke gyldig returnering blot at nægte at modtage pakken eller undlade af afhente den. Såfremt en pakke nægtes modtagelse eller ikke afhentes, fratrækker vi omkostningerne forbundet med at pakken sendes retur til os. Dette udgør typisk op til 100 kroner afhængig af pakkens størrelse. Det er derfor billigere at acceptere modtagelse og så selv sende korrekt retur som beskrevet ovenfor.