Hos Hokus Krokus er der 365 dages returret på alle varer. Ønsker du at returnere en vare, kan du blot sende varen retur som beskrevet herunder. Når vi har modtaget varen retur, tilbagefører vi automatisk dine penge til dit betalingskort.

Bemærk at nedenstående KUN er til returnering af varer der blot ikke ønskes alligevel - er varen beskadiget da kontakt os venligst først. 

VIGTIGT:
  • Varen skal fremstå fuldstændig som ny og skal være i original emballage. Dvs. den skal kunne sælges igen.
  • Der må IKKE klistres pakkelabels direkte på original emballagen! Benyt altid en anden kasse udenom!

A) Returnering hvis du fortsat har den returseddel der lå i kassen

Når du modtager en pakke fra Hokus Krokus ligger der i pakken en returseddel (A4 ark) samt en returlabel (stort klistermærke med adresse). Ønsker du at returnere en vare, udfylder du blot retursedlen som den beskriver og lægger den i kassen sammen med varen.

Dernæst kan du benytte den vedlagte returlabel til at sætte uden på transportkassen - oven på den eksisterende adresselabel. Sæt aldrig returlabel direkte på producentens originale emballage!

Bemærk venligst at der IKKE er gratis retur, og der vil således blive trukket 59,- i returporto fra beløbet vi returnerer til dit betalingskort, såfremt du benytter den vedlagte returlabel. Du er også velkommen til at benytte egen porto i stedet.

B) Returnering hvis du IKKE længere har retursedlen der lå i kassen

Er den vedlagte returseddel og/eller returlabel bortkommet, eller manglede i kassen, har vi desværre ikke mulighed for at fremsende en ny. Send da i stedet pakken retur til vores lager, efter nedenstående vejledning, med egen porto. 

1)
Vedlæg en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt på faktura at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt dine penge. Notér reg. og kontonr. hvis du har betalt via bankoverførsel.

2)
Send varen retur til vores lager (MED omdeling - pakker til postbutik/pakkeshop afhentes ikke):

Hokus Krokus c/o DSV
Mossvej 27, port 703-704
8700 Horsens
Danmark