Returnering

Hos Hokus Krokus er der 365 dages returret på alle varer.

Ønsker du at returnere en vare, kan du blot sende varen retur som beskrevet herunder. Når vi har modtaget varen retur, tilbagefører vi dine penge til dit betalingskort (eller bankkonto hvis der er anvendt bankoverførsel som betaling). 

Det er ikke er nødvendigt at kontakte os før en returnering. MEN hvis du alene sender et lammeskind med gratis retur, da kontakt os for en returlabel (der refunderes ikke porto du selv køber).

Sådan gør du:

 • Send varen retur til vores kontor:
  Hokus Krokus ApS
  Sct. Laurentii Vej 12 A
  8800 Viborg

 • Vedlæg en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt på faktura at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt dine penge. Notér reg. og kontonr. hvis du har betalt via bankoverførsel.

Bemærk venligst:

 • Varen skal være ubrugt.
 • Varen skal sendes forsvarligt emballeret.
 • Varen skal sendes MED omdeling - pakker uden omdeling afhentes ikke.
 • Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Bemærk: Har du fortrudt dit køb efter varerne er afsendt, er det i henhold til lovgivningen ikke gyldig returnering blot at nægte at modtage pakken eller undlade af afhente den. Såfremt en pakke nægtes modtagelse eller ikke afhentes, fratrækker vi omkostningerne forbundet med at pakken sendes retur til os. Dette udgør typisk op til 200 kroner afhængig af pakkens størrelse. Det er derfor billigere at acceptere modtagelse og så selv sende korrekt retur, som beskrevet ovenfor, med egen porto.