Minigarden One plantevæg - grå
search
  • Minigarden One plantevæg - grå
  • Minigarden One plantevæg - grå
  • Minigarden One plantevæg - grå
  • Minigarden One plantevæg - grå
  • Minigarden One plantevæg - grå
  • Minigarden One plantevæg - grå

Minigarden One plantevæg - grå

DKK 249,00

Nu kan du nemt få planterne op i højden hvilket er optimalt hvis du ønsker mange planter på lidt plads, fx på en altan eller til mange slags krydderurter i køkkenet. Det er også godt for ryggen at få planterne op i en god arbejdshøjde.

Minigarden er formentlig det bedste system til plantevægge på markedet. Minigarden plantevæggene er et modulopbygget system hvor man enten kan nøjes med et enkelt modul eller udvide i det uendelige og eksempelvis bygge en hel væg op - se billederne for inspiration. Minigarden systemet kan endvidere udbygges med et semi-automatisk vandingssystem.

Plantevæggen kan enten stilles på et plant underlag, fx gulv eller hylde, eller den kan monteres på et vægbeslag (købes særskilt). Plantevæggen er udført i solid plastik med lang holdbarhed og er godkendt til fødevarer. Minigarden kan benyttes såvel ude som inde - eller begge dele da den er nem at flytte rundt efter årstiden.

Plantevæggen er udviklet af gartnere og modsat mange andre systemer, er der her taget udgangspunkt i hvad der er bedst for planterne. Hver plante har rigeligt jord og godt dræn. Der er god luftcirkulation omkring rødderne og Minigarden er designet så der er minimal fordampning af vand.

Antal
På eget lager - hurtig levering!

P2640X

Produktinformation

Materiale
Vejrbestandig, UV-beskyttet og plastik godkendt til fødevarer. Frostsikker ned til -20 grader.
Montering
Stilles på fast underlag som fx gulv, bord eller hylde. Kan desuden hænges op på vægbeslag (købes særskilt, se tilbehør).
Højde
57 cm
Bredde
24,6 cm
Dybde
19 cm
Indpakning
Papæske, velegnet som gave
Producent
Minigarden, Portugal
Produktionsland
Portugal
Ny

Du vil eventuelt også synes om