Pulito tekrus i dobbeltvægget glas

P2021X

Ny vare

Dobbeltvægget tekrus i glas og med låg fra danske Pulito. Rummer 500 ml.

Flasken er udført i dobbeltvægget glas der holder dine drikke varme eller kolde i længere tid, og sikrer samtidig at du ikke brænder eller fryser dine hænder.

Endvidere er der i låget et udtageligt tefilter, så du kan brygge te direkte i kruset.

Med en flaske i glas er du 100% fri for hormonforstyrrende stoffer, ftalater o.lign. Og samtidig undgår du helt at flasken afgiver smag til indholdet.

Tefilteret er udført i fødevaregodkendt rustfrit stål, låget er udført i bambus med en silikonering som tætning.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se anmeldelse
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 1

199,00 DKK

Produkt information

Materiale Krus: Glas. Te-si: Rustfrit stål. Låg: Bambus, rustfrit stål og silikonering.
Kapacitet 500 ml
Producent Pulito, Danmark

Produktanmeldelser

rating Kan ikke længere leve uden
Karen H. d. 29-12-2020 Ja, det er glas. Det er skrøbeligt, og jeg har tidligere smadret to andre lignende flasker, men der er også bare så meget godt ved dem. Den formår selvfølgelig problemfrit at holde min te varm i op til flere timer, hvilket man kan forvente med alle termoflasker, men det der får glastermoflasker som denne til at skill sig ud er, at ikke følger nogen smag eller lugt af meldt eller varm plastik med. Flasken er gennemsigtig, så man kan nemt holde øje med, hvor meget teen har trukket og hvor stærk den dermed er. Selve beholderen til teen har en god størrelse, hvor tebladende kan flyde frit, og dermed behøver man ikke at bruge så meget hver gang. Og så er den også flot og miljøvenlig.

Hvis jeg skal sætte fingeren på én ting, som er lidt træls, så er det, at åbningen i toppen jun lige akkurat er stor nok til, at man kan trække det varme tefilter ud. Det tager mig gerne et par forsøg.