Burgon & Ball 1 L vandkande - fugle

P1355X

Ny vare

1 liter indendørs vandkande fra engelske Burgon & Ball. Udført i pulverlakeret stål.

Rigtig sødt 'Flora and Fauna' motiv med fugle og blomster.

En sød gaveidé.

16 Varer

rating Se 10 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 10

299,00 DKK

Produkt information

Materiale Pulverlakeret stål
Kapacitet 1 liter
Indpakning Leveres uden indpakning
Producent Burgon and Ball, England
Serie Flora and Fauna

Produktanmeldelser

rating Vandkande
Lykke L. d. 21-01-2022 Jeg har købt en dejlig vandkande i glade farver. Den ligger godt i hånden og spilder ikke. Min eneste ærgrelse er at jeg ikke købte flere. Når jeg har en vandrest fra elkedlen eller drikkedunke hælder jeg det i vandkanden, så her ville det være smart med flere til det vand der ellers ville gå til spilde. Det ville være fedt med flere glade farver. Vh. Lykke
rating Super
Helle S. d. 30-08-2021 Meget hurtig ekspedition og levering af varen.
Vandkanten er rigtig flot og man kan kun blive glad for at vande sin planter med den
rating Vandkande
Anita N. d. 24-06-2021 Den er smuk og dekorativ.
Den lange hældetud gør det nemt, at vande blomsterne uden at hælde vand ved siden af.
Jeg er rigtig glad for den.
Hurtig levering.
Anita Nielsen
rating Skøn vandkande
Susanne A. d. 13-04-2021 Jeg har ventet længe på den, vidste godt det ville tage tid. Men den var bestemt værd at vente på!!!
rating Skøn kande
Finn A. d. 29-08-2020 Alt gik meget hurtigt - bestilte fredag middag modtog besked fra GLS lørdag middag - klar til afhentning - alt var ok og nu skøn ny kande
rating Yndig vandkande
Ulla P. d. 30-04-2020 Den er lille bitte, men så utrolig smuk i farve og motiv. Den står og pynter i vindueskarmen mellem potteplanterne. Og den rummer nok vand til mange potteplanter.
rating Skøn vandkande
Heidi F. d. 08-04-2020 Har købt den skønneste vandkande til min mor i fødselsdagsgave. Den er virkelig flot og den faldt i rigtig god jord.
rating vandkande
Annette N. d. 28-12-2018 Super fin vandkande. Har en god tud, der giver en tynd stråle, der gør at man kan vande præsis i potter uden at spille. Godt produkt til prisen.
rating En god oplevelse
Bodil B. d. 20-11-2018 Fin hjemmeside, hvor man let kan finde, hvad man søger. Hurtig ekspedition og grundig emballering af produkterne. Kan anbefales!
rating Brugskunst
Sofie A. d. 24-04-2018 Min veninde ønskede sig denne vandkande eller en anden fra Burgon og Ball. Jeg valgte den turkise til hende, for den kunne jeg bedst lide. Ofte har man en vandkande til at stå i vindueskarmen til påmindelse om, at man skal huske at vande sine blomster og planter, og så gør det jo ikke noget, at vandkanden i sig selv er smuk at se på! Sådan en smuk OG praktisk anvendelig vandkande må også godt pryde min vindueskarm en dag :-)
  


Tilbehør