Forside

Underkategorier

 • Dyr i haven

  Hokus Krokus har et bredt udvalg af ting til dyr i haven. Vi har alt fra fuglehuse og foderbrætter til stativer og ophæng. Det er altid hyggeligt med dyreliv i haven og med vores produkter kan du skabe de perfekte rammer for dyrene. Gennemse udvalget af foderbrætter og redekasser til fugle, egern og pindsvin - og find det der passer til lige din stil.

 • Have og altan

  Har du brug for praktiske ting til din have og altan? Hos Hokus Krokus har vi det meste inden for haveredskaber, lys og inventar til indretningen af et godt udeliv. Du finder smukke vindharper, flotte lanterner og en masse nyttige haveredskaber. Se hele vores udvalg igennem, for at finde det du søger.

 • Bolig

  Indretning af boligen har stor betydning for ens velbefindende. Hos Hokus Krokus finder du en masse dekoration og tilbehør til boligen for de natur og dyreglade. Du finder alt fra dørstoppere, til kreative bordskånere, køkkenudstyr og meget mere. Alle med et touch af natur, dyr eller udeliv.

 • Idéer

  Nogle gange ved man præcist hvad man søger, og så det nemt at søge eller kigge i kategorierne. Men er du blot på udkig efter lidt inspiration har vi samlet forskellige produkter på tværs af kategorier i nedenstående temaer. Er du på udkig efter en gave, så husk også muligheden for at give et gavekort.

  Gaveidéer under 250 kr.

  Gaveidéer under 250

  Gaveidéer 250 til 500 kr.

  Gaveidéer 250 - 500

  Gaveidéer 500 til 750 kr.

  Gaveidéer 500 - 750

  Gaveidéer over 750 kr.

  Gaveidéer over 750

  Flora Danica

  Flora Danica

  Bæredygtighed

  Bæredygtighed

Aktive filtre

DKK 249,00
DKK 249,00